ssssssssssssssssssssssssssss

yy


  yy    
ssss Főoldal TÁBOROK

Tavaszi tábor

A tavaszi szünet időszakában kerül megrendezésre, amikor a bátrabbak már sátraznak, de a fázósabbak még aludhatnak faházban/kőházban. Helyszíne változó, rendszerint valamelyik hegységbe kirándulnak a rangerek.

Nyári tábor

A rangerév kimagasló eseménye, amikor a rangerek az egész ország területéről találkoznak, hogy megmutathassák mennyit fejlődtek az elmúlt év során és mindenféle területen összemérjék felkészültségüket a törzsek (tábori-olimpia, akadályverseny, foci, röplabda, ping-pong, íjászat).

A táboron belül a törzsek külön kis táborokat alkotnak, amelyet kerítéssel kerítenek el és ezen a területen gondoskodnak minden szükséges berendezési tárgyról, például étkezőasztal, székek, padok, mosogatóállvány, táborkapu és egyéb "luxus-építmények", mint a hintaágy, mérleghinta, kemence, mosógép. Ezek elkészítéséhez a táborlakók csupán kötelet és faanyagot használhatnak. A táborlakók általában 5-7 napig vannak együtt, mialatt új barátságok születnek és a régiek tovább erősödnek.

"Az igazi élmények egy-egy ilyen megpróbáltatás során születnek!"

 

Téli tábor

Karácsony és szilveszter között is kihasználják a rangerek az alkalmat, hogy találkozhassanak és közös programokat szervezzenek. A felkészültebbek sátraznak, a többiek fűtött épületben táboroznak. Bármelyik is legyen a szálláshely, a nap nagy részét a fiatalok a szabadban töltik. Lehet szánkózni, síelni, hóvárat építeni, hócsatázni és sok más téli szórakozásnak hódolni. A tábor időtartama 2-3 nap.

Kerékpáros-tábor

Akár HAJK, akár csillagtúra jelleggel szervezik is meg a tábort a lényeg az, hogy nem gyalogosan, hanem kerékpárral tesszük meg az előttünk álló sok-sok kilométert.

Kenutábor

Immár hagyomány, hogy minden évben megrendezésre kerül a kenutábor, amelynek résztvevői naponta több órát töltenek a vízen, miközben a tábort a folyóparton verik fel. Kiváló kikapcsolódás az egész család részére! A jelentkezés feltétele, hogy az illető jól tudjon úszni!

  Magunkról
  Képzések
  Táborok
  Túrák
  Képgaléria
  Segédanyagok
  Kapcsolat
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
       
A Royal Rangers Keresztény Vándorok Ifjúsági Egyesület minden jogot fenntart a honlapján található minden képre, grafikára és szövegre.